Tattoo I'll be me - Hart

Terug naar overzicht

€ 2,50

Deze tattoo maakt onderdeel uit van het project "I'll be me". Een initiatief om mensen met albinisme te ondersteunen. Met ons initiatief steunen we de Josephat Torner Foundation door een deel van elke verkocht product uit deze collectie te doneren.

Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: tat1

Productomschrijving

Albinism | love | one | world

Dit fluorroze hart is een tatouage is uitgegeven als onderdeel van ons initiatief ÔIÕll be meÕ. Deze collectie is ontstaan vanuit de wens om mensen met albinisme te ondersteunen. Met de opbrengst van deze lijn supporten we, samen met onze partner RillaGoRilla, de Josephat Torner Foundation Europe die misvattingen en het geweld tegen mensen met albinisme in Afrika onder de aandacht brengt en tegengaat.

De Josephat Torner Foundation Europe ondersteunt en faciliteert activiteiten van weilen Josephat Torner, een Tanzaniaanse activist met albinisme, om zijn levenslange missie na te streven om een betere wereld te creeeren voor mensen met albinisme. Grote steun gaat naar voorlichting om het diepgewortelde bijgeloof te demystificeren wat daar heerst over mensen met albinisme.

Josephattornerfoundationeurope.com

specificaties
- formaat 32x33 mm
- verwijderbare en tijdelijke tattoo
- fluorroze

Recent bekeken

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »