.

Go to account settings

Over Tinne+Mia

Tinne+Mia* never stop dreaming* believe in fairytales* colour outside the lines once in a while* count the stars*

Een Passie voor Creativiteit en Vakmanschap

 

Mijn reis begon aan de Academie St'Joost in Breda, waar ik mijn passie voor grafisch ontwerp ontdekte en ontwikkelde. Na vele jaren als ontwerper te hebben gewerkt, waagde ik in 2012 de sprong naar het oprichten van mijn eigen lifestyle label; zo werd Tinne+Mia geboren.

Mijn zwak voor papier en stoffen, grafische prints en opvallende typografie is onmiskenbaar. De ontwerpen zijn minimalistisch en tijdloos, doordrenkt met een Frans joie de vivre - klassiek met een knipoog - én een stoere Scandinavische twist. Ze vallen op door liefde voor vakmanschap, oog voor detail en het palet van poeder tinten in combinatie met gedurfde en hedendaagse kleuren. De ontwerpen vinden hun perfecte thuis in concept stores en museumwinkels, het is dan ook geen verrassing dat de producten van Tinne+Mia nu over de hele wereld worden gevonden.

Ik werk, naast het voortdurend door-ontwikkelen van mijn eigen collectie met veel plezier voor andere bedrijven. Je kunt dan denken aan grafisch- of productontwerpen, het uitgeven van producten onder private label tot advies. Dat deze bedrijven vaak andere doelgroepen zijn met andere (huis)stijlen is voor mij geen probleem.

Liefs, Karien

 

 

Tinne+Mia werd in 2012 opgericht door Karien Kuijpers en Marjan Godrie.

Blijf je ons volgen?

Don’t worry, we won’t spam

Je winkelmand — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »