Ketting/armbandje - I'll be me

Terug naar overzicht

€ 6,95

Een bandje van elastisch materiaal wat je als armband en kettinkje kunt dragen. Uitgegeven als onderdeel voor ons project I'll be me.

Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: 1502069

Directe checkout

Productomschrijving

Albinism love | one | world

Een fluor bandje wat je als kettinkje, of als armbandje kunt dragen. Er hangt een wit bedeltje aan met een hartje. We hebben het uitgegeven als onderdeel van ons initiatief 'I'll be me'. Deze collectie is ontstaan vanuit de wens om mensen met albinisme te ondersteunen. Met de opbrengst van deze lijn supporten we, samen met onze partner RillaGoRilla, de Josephat Torner Foundation Europe die misvattingen en het geweld tegen mensen met albinisme in Afrika onder de aandacht brengt en tegengaat.

De Josephat Torner Foundation Europe ondersteunt en faciliteert activiteiten van weilen Josephat Torner, een Tanzaniaanse activist met albinisme, om zijn levenslange missie na te streven om een betere wereld te creeeren voor mensen met albinisme. Grote steun gaat naar voorlichting om het diepgewortelde bijgeloof te demystificeren wat daar heerst over mensen met albinisme.

Josephattornerfoundationeurope.com

specificaties
- Lengte: 35 cm
- elastisch fluorroze koord
- hanger met hart van wit mat metaal
- 2 wit metalen kraaltjes aan het einde

Recent bekeken

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »