Retourneren

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Wat jammer! Maar natuurlijk is retourneren mogelijk!

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw product*, de aankoop te retourneren. Je doet dit door binnen deze 14 dagen een e-mail naar [email protected] te sturen waarin je naam en het ordernummer staan. Je ontvangt dan een bevestiging van Tinne+Mia waarin staat hoe en naar welk adres je het pakketje kunt terugsturen (de verzendkosten zijn voor de klant). Na het ontvangen van deze bevestiging heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Wanneer het product door ons in goede orde retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is gedaan. Het bedrag wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retourpakket teruggestort.

*) Stuur je artikelen in perfecte staat naar ons terug. Retouren worden alleen geaccepteerd als alle labels intact en aangehecht zijn. Tinne+Mia neemt geen items terug waarvan de labels zijn verwijderd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »