Cross Body FGBaggy Off White - Tyvek series

€28,95
Op voorraad
Artikelcode Cross Body FGBaggy Off White - Tyvek series
Dit super vrouwelijke tasje, gemaakt van Tyvek, is de kleinste in onze Feel Good Family. Draag hem cross-over of over je schouder, of over je Feel Good Bag. Iedere tas is bedrukt met een speciale quote.
Levertijd: 1 werkdag

Don't talk, just kiss

Dat is de quote die op de buitenzijde van dit witte tasje staat. Dit subtiel glanzende tasje is perfect voor al je kleine uitstapjes, maar er past meer in dan je verwacht. Het is het nieuwste ontwerp in de Feel Good Family van Tinne+Mia, gemaakt van het Tyvek; een nieuw materiaal waar we mee gewerkt hebben. Het heeft zwarte accenten en een stoere mat gouden rits. De binnenzijde is gevoerd in een bijpassende kleur en de schouderriem kun je verstellen naar een lengte die jij fijn vindt.

Draag hem Cross-over of over je schouder. Én draag hem over je Feel Good Bag! Zo kun je mixen en matchen met kleur. En natuurlijk hebben we weer een fijne quote op de buitenzijde gedrukt: 'Don't talk, just kiss!

specificaties

formaat 20 X 27cm / Tyvek / gevoerd met waterafstotend nylon / verstelbare schouderband van 130cm / mat gouden rits / zwarte accenten