Cross Body FGBaggy I'll be me Nude

€27,95
Op voorraad
Artikelcode Cross Body FGbaggy I'll be me Nude
Voor het project 'I'll be' hebben we dit super vrouwelijke tasje gemaakt. Draag hem cross-over of over je schouder. Gemaakt van het zachte vegan leather wat je al kent van onze Feel Good Bag.
Levertijd: 1 werkdag

I'll be me

Dit zacht roze tasje is uitgegeven als onderdeel van ons initiatief 'I'll be me'. Deze collectie is ontstaan vanuit de wens om mensen met albinisme te ondersteunen. Met de opbrengst van deze lijn suporten we, samen met onze partners RillaGoRilla, de Josephat Torner Foundation Europe die misvattingen en het geweld tegen mensen met albinisme onder de aandacht brengt en tegengaat. 

De tas is perfect voor al je kleine uitstapjes, maar er past meer in dan je verwacht. Het is het nieuwste ontwerp in de Feel Good Family van Tinne+Mia, gemaakt van het zachte vegan leather wat je kent van onze Feel Good bags. Heeft fluor accenten en een stoere witte rits. De binnenzijde is gevoerd in een bijpassende kleur en de schouderriem kun je verstellen naar een lengte die jij fijn vindt. Draag hem Cross-over of over je schouder. En natuurlijk hebben we weer een fijne quote op de buitenzijde gedrukt: 'come as you are', wat voor ons zoiets betekent als 'Je bent goed zoals je bent'.

Josephat Torner Foundation Europe ondersteunt en faciliteert activiteiten van Josephat Torner, een tanzaniaanse activist met albinisme, om zijn levenslange missie na te streven om een betere wereld te creëren voor mensen met albinisme. Grote steun gaat naar awarness raising op albinisme om het diepgewortelde bijgeloof te demystificeren bij mensen met albinisme. Josephattornerfoundationeurope.com

specificaties

formaat 20 X 27cm / vegan leather / gevoerd met waterafstotend nylon / verstelbare schouderband van 130cm / zwarte rits / zwarte accenten